Om mig

 årJag tänkte skriva lite om mig.

Jag heter Lotta och bor tillsammans med min sambo Peter och mina två barn Christoffer och Marcus. Vi har tre hundar Azzi 9år , Bozz 5 år och Mirabella 2 år. Vi har också två katter Tuss och Buster. Jag är född och uppvuxen i Falkenberg och flyttade till Stockholm för 20 år sedan. Mitt stora intresse i livet har varit djur. Jag tror jag haft de mesta av tam djur man kan ha allt från häst hund katt papegoja mm. de senaste 30 åren har livet dominerats av hundar. Det har varit många hundkurser träningspass och många mil i bilen till utställningar. Många rosetter har det blivit genom åren.

Som barn växte jag upp med jakthundar och vid 12 års ålder fick jag min första egna hund Monja som var en pudel. Efter jag flyttat hemifrån har jag haft både små och stora hundar.Allt från dvärgspets schäfer och dalmatiner. Jag tror att en av mina största drömmar sedan jag var liten var att ha kennel. Eller att kunna få vara med om en kullvalpar. Drömmen var nog att kunna ha en stor gård där jag skulle kunna ha alla djur....

En annan stor dröm var att bli vetrinär. Det blev jag inte jag blev sjuksköterska. Idag jobbar jag på Danderyds sjukhus som specialist sjuksköterska. inom Kirrurgi / övervikt

En dröm måste man ju uppfylla och det skulle bli att skaffa mig en bra hund som jag kunde ta valpar på. Det var inte det lättaste eftersom jag haft olika raser i mitt liv och man måste ju ha en hund som håller som avelstik. Detta blev jag varse om när jag under många år haft en nära vän som haft kennel. Strax efter att jag flyttat till Stockholm träffade jag min första Gos hos just henne. Kennel Gosilandias. Redan då bestämde jag att en dag ska jag ha en Gos. Så för 9 år sedan kom äntligen Azzi till Arlanda flygplats. Vi letade länge och väl efter rätt hund som vi förhoppningsvis kunde användas till avel. Från den stora flygburen kom den mest undebaraste valp jag någonsin hade träffat. Fortfarande än idag kan jag tänka på första mötet. Det spelar ingen roll vad jag gjort eller tränat , så länge jag är vid hennes sida går allt.... När Azzi kom hade vi även dalmatiner hanen Chip som tyvärr dog i cancer 2007.

Bozz är våran 5 åriga hane en avkomma från Azzi...

Mirabella.

Det senaste tillskottet i våran familj är Bozz och han är en avkomma från Azzi han är en otroligt rolig kille som gärna busar mycket och länge. En rastypisk hane med ett enastående temprament, arbetsvillig men med glimten i ögat.

Vi har även fått vårat Kennelnamn godkänt KENNEL BOZAZZI...som förståss kommer från mina 2 första GOS och jag hoppas det kommer att bli många fler.